Intresse i teknik eller elektronik och intresse i gaming går hand i hand. Är du på jakt efter nya teknikprylar för dina gamingbehov? Här är fler elektronikprylar för dig som älskar gaming.

Philips Hue Smart Light

Philips Hue Smart Light är smarta lampor som skiftar färg för att matcha det som händer på skärmen. Perfekt för en mysigare atmosfär medan du spelar spel. Det blir dessutom riktigt läskigt när färgerna börjar matcha ditt skräckspel! Strax under 17 miljoner olika färger blir möjliga här.

Arealer Massagekudde

Detta är en elektronisk massagekudde som masserar och värmer nacken på en och samma gång. Lättare massage lindrar smärta och blir riktigt avslappnande. Perfekt för nattgibbandet eller vid gaming efter en lång arbetsdag. Värmefunktionen blir riktigt trevlig vid kalla vinterkvällar!

Razer Naga

Varje gamer behöver en riktigt bra gamingmus för intensiva spelsessioner. Razer Naga är en ergonomisk mus som erbjuder 17 olika programmerbara knappar, hög DPI och en riktigt snygg design. Passar bra till allt – både gaming och produktivitet. Detta är en något dyrare mus för elektronikentusiasten; liknande alternativ går att hitta för en billigare peng, men ergonomin kan eventuellt bli sämre.