För dig som älskar elektronik är det kul att ha teknikprylar att mecka med. Vare sig du vill öppna upp dem och se hur de fungerar, eller helt enkelt använda dem i ditt dagliga liv, så är detta teknikprylar att hålla utkik efter!

Ekster smart plånbok

För dig som är på jakt efter en plånbok som erbjuder det där lilla extra kan detta vara ett attraktivt alternativ. Denna smarta plånbok kommer med utrymme för tio olika kort, som går att skjuta ut med patenterad teknologi. Bluetooth-funktionalitet finns även det, för smidig spårning! Drivs av solljus.

Philips Somneo

Philips Somneo är en väckarklocka som simulerar en naturlig soluppgång för en fridfull morgon. Perfekt för kalla och mörka vintermorgnar! Tillsammans med ljuset får du även lugna ljud som hjälper dig vakna. Du kan dessutom ladda mobilen direkt via Philips Somneo!

Samsung Galaxy Watch 3

Denna snygga klocka är ett utmärkt val för dig som vill ha en smartklocka som inte ser ut som en smartklocka och som faktiskt är användbar i ditt dagliga liv. Här får du tillgång till en mängd olika funktioner som exempelvis stegräkning och dylikt. Dessutom vattentät!